FEBO HAARLEM RIVIERAPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1565 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Haarlem Rivieraplein. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 19:51 Ik heb anderhalf uur moeten wachten op mijn bestelling. Dat vind ik veel te lang duren. Verder was het prima
24 jan 2023 om 21:48 Berehap schandalig ingepakt. Ik bestel nooit meer een berehap.
15 jan 2023 om 20:56 Top
14 jan 2023 om 21:24 Patatjes hadden iets langer gefrituurd mogen worden
13 jan 2023 om 19:20 Prima
11 jan 2023 om 0:21 Werd gebeld met de vraag of het een probleem was als het eten eerder kon worden bezorgd dan afgesproken. Geen probleem, heerlijk gegeten!!
6 jan 2023 om 21:51 Top top !!!
30 dec 2022 om 21:15 Prima
30 dec 2022 om 20:24 Anderhalf uur bezorgtijd...ik woon om de hoek..frikandel koud,friet superheet,maar wel eindelijk es lekker gebakken nadat ik t gevraahd had!! Speciaaltjes zaligggg!!
27 dec 2022 om 19:52 Patat was niet gaar
23 dec 2022 om 19:46 Viel erg tegen vandaag. Ik vond de saus op kroket burger te zurig. Het gehakt van de berehap te fabrieksgehakt, ui veel te groot. Niet lekker.
19 dec 2022 om 19:52 Onze vaste Febo. Deze eigenaar heeft zoveel hart voor de/zn zaak. Komt zelfs persoonlijk bezorgen. Een dikke 10+ van ons gezin.